/ Update Required To play the media you will

...
  / Update Required To play the media you will
Коментари Харесай

Доц. Николай Петров: Канабисът има и летална доза

  / Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.

" Не инцидентно канабисът е неразрешен в някои страни, защото с изключение на всички тези потребни дейности за доста заболявания, които нямат опция, той има и летална доза, която сред 15-17 грама. Освен това се отразява самостоятелно на всеки организъм ". Това сподели доцент Николай Петров от Нов български университет в изявление за предаването „ Хоризонт до обед “. В Деня на Отворените порти на Нов български университет доцент Николай Петров изнася лекция за психотропните субстанции.

По думите му, канабисът има отровен резултат, който би трябвало да се има поради.

Той обясни разликата сред психотропните оръжия и психотропните субстанции: " Психотропните субстанции не са бойни отровни субстанции или промишлени такива. Но все пак има две субстанции, които влизат в тази група на така наречен психотропни оръжия и това е LSD и фенилетиламин. Те спадат към подгрупата на тези оръжия, като субстанции, изваждащи от строя организма. Има и други подгрупи като дразнещи, сълзотворни и най-опасните летални съединения, които са към бойните отровни субстанции. За разлика от тях, тези не засягат дейния център на ензими ".

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР